Laddar
Då drar vi igång luncherna igen! Första lunchen är måndagen den 21/9 kl 12. Dagen till ära – VFF bjuder sina medlemmar på denna lunch. Maila din bokning till Nisse redan nu: nevt63@gmail.com

Kommande luncher hittar du i spalten till höger.

Varmt välkommen!
Som ni alla vet, så har ju Covid-19 ställt till en hel del. Vi har hoppats på att vi skulle kunna ha ett vanligt årsmöte, men vi får anpassa oss och därför bjuder vi nu in till ett digitalt årsmöte.

Digitalt årsmöte
• Alla som anmäler sig till digitalt årsmöte får en mail med information

• Årsmötesförhandlingar sker på följande sätt.

Anmälda till detta digitala möte får följande:
- årsmöteshandlingar sammanställd enligt aktuell agenda
- bokslut

Samtliga som anmält sig får tid på sig att gå igenom
materialet och återkomma med eventuella frågor,
som kommer besvaras snarast möjligt.

Onsdagen den 16 september slutförs årsmötetsarbetet,
alla frågor ska vara besvarade och anmäldas röster registreras
samt arkiveras.

Vi behöver få in din anmälan till att delta i vårt digitala årsmöte
senast onsdagen den 9 september. Skicka din anmälan till info@foretagarforeningen.se

Inbjudan digitalt möte >>>>>>> KLICKA HÄR!

Maths, Cecilia, Martin, Irene, Nisse, Ola och Kith
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Här i Viken och Kullabygden har vi ett fantastiskt utbud: Shopping, mat & dryck, allt för kropp & själ, hantverkare, service och massor av B2B-möjligheter! Är ni osäkra gällande öppettider, erbjudande, ev möjlighet till hemkörning, take away eller extraservice till er som sitter i karantän m.m. – kolla på deras hemsidor, facebook, instagram eller hör av er till företaget!

Här hittar du kontaktuppgifter till våra medlemmar:

Vikenguiden 2019
(Vikenguiden 2020 är under produktion)

Medlemsinfo - här hittar du även våra nya medlemmar

Vi får hjälpas åt helt enkelt!

Vikenguiden 2020
Företagsluncher 2020
VFF-luncher hösten 2020
Plats: Hamnkrogen i Viken om inget annat anges

Måndag 21/9
Tisdag 20/10
Onsdag 25/11
Lunchen kostar 50:-. Resterande lunchkostnad sponsras av VFF (en lunchgäst/företag). Välkomna!
OBS! Föranmälan krävs. Inbjudan skickas ut ca 1 vecka innan. info@vikensforetagarforening.se
Förmåner till VFF medlemmar
EURONÄS
Stacks Image p11368_n11433
Höganäs
– ett steg närmare Europa.
Från 2009 fungerar Euro officiellt som parallellvaluta i kommunen. Du kan också handla med "Euronäs", vårt gemensamma presentkort som finns att köpa i de flesta butiker. För att göra tillvaron ännu smidigare för dig som besöker oss, erbjuder vi dessutom kostnadsfri parkering i hela Höganäs kommun.